Stoelmassage

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die vooral beeldschermwerk doen. Mensen die van stoelmassage gebruik maken, ondergaan in korte tijd een intensieve behandeling. De speciaal hiervoor ontwikkelde stoel en massagevorm bieden een snelle en effectieve massage. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en zorgt voor een weldadig en ontspannend gevoel na afloop. De scholengroep Spinoza biedt de mogelijkheid voor deze massage aan op een aantal van de locaties.

De kosten bedragen € 15,00 en zijn voor eigen rekening van de medewerker. Het bedrag wordt automatisch met het salaris verrekend. 

De stoelmassage vindt momenteel plaats op het Bestuursbureau, Gymnasium Novum en Veurs Lyceum. De massage is in eerste instantie bedoeld voor administratief personeel, maar het staat de directie van de scholen vrij om ook andere belangstellenden voor de regeling in aanmerking te laten komen. Een demonstratie, om met de stoelmassage kennis te maken, kan op aanvraag verzorgd worden. Indien u geïnteresseerd bent, vul dan het aanmeldingsformulier in. Wilt u een demonstratie (bij voldoende belangstelling) dan kunt u contact opnemen met Jessica Gebbing op het Bestuursbureau.

Voor meer informatie over deze stoelmassage kunt u terecht op www.manika.nl

Aanmeldingsformulier stoelmassage (PDF)